Alex Autoservice AS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Dekkservice

featured image

Vi utfører gjerne dekk- og hjulskift

For mange er dekkskiftet lite lystbetont, en tidkrevende prøvelse. Vi fikser dekkskiftet raskt, sikkert og behagelig mens du slapper av med en kopp kaffe. Vi bruker verdensledende dekkmonteringsutstyr fra Bosch som borger for høy kvalitet og optimal sikkerhet.

Balansering og innstilling av hjul

I forbindelse med dekkskiftet kan vi også kontrollere og justere hjulinnstilling og -balansering – det hele for at du skal få en trygg og stabil kjøreopplevelse på veien.

Oppbevar dekkene på vårt dekkhotell

Vil du unngå tunge løft og samtidig spare verdifull plass hjemme, kan du sjekke inn dekkene på vårt dekkhotell. Når du henter ut igjen dekkene fra lageret, har vi sørget for at de er rengjort og har en plettfri finish.

Hva sier loven om vinterdekk?

Hvis du ikke velger å kjøre med piggfrie dekk, kreves det to dekkskift pr. år. I perioden fra 1. desember til og med 31. mars må du ha vinterdekk på bilen.Du kan kjøre med piggdekk fra og med 1. november til 2. påskedag i Sør-Norge og for øvrig når veidekket krever det. I Nord-Norge er perioden 16. oktober til 1. mai.

Trenger du nye dekk?

Les mer om vårt dekksortiment her. 


Alex Autoservice AS – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!